Harbouw Village is nieuwe parel voor Rijswijk

Een feest werd vanmiddag gevierd ter ere van de opening van Harbour Village. Op het binnenpleintje werd een fraaie bank onthuld. Samen met nog andere banken en veel groen, wordt dit de plaats waar de ondernemers van de 66 leuk ontworpen units elkaar kunnen ontmoeten op de Landtong, aan de Rijswijkse haven.

Viermanschap onthult de speciale bank
Richard de Mos, wethouder van de gemeente Den Haag en bestuurslid van het Industrieschap De Plaspoelpolder; Jan Brugman,directeur van het Industrieschap De Plaspoelpolder; wethouder Armand van de Laar, bestuurslid van het Industrieschap De Plaspoelpolder en Léon Heddes, algemeen directeur Heembouw, namen de onthulling van de bank voor hun rekening.

Zonnepanelen wekken eigen stroom op
Wethouder Van de Laar nam ook nog een kijkje bij Vakgarage Van der Bijl. Een echt Rijswijkse familiebedrijf dat vader Hans 42 jaar geleden met vrouw Ali begon en waar inmiddels ook zoon Roy werkzaam is. De derde generatie mocht bij de start de eerste paal slaan. Duurzaamheid is voor hen belangrijk. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee ze het grootste deel hun eigen stroom opwekken. Stroom voor de ledverlichting.