Hans Struijk Rijswijk heeft nieuwe eigenaar

Rob Hilgersom is de nieuwe eigenaar van de lokatie waar tot voor kort Hans Struijk fietsen zat. Vanaf volgende week opent Profilevan Ruiten. 

Rijswijk.tv sprak met Rob: ‘Als veertien jarige jongen had ik mijn eerste bijbaantje bij van Ruiten Fietsen in Rijswijk en naderhand ben ik tijdens mijn studie blijven hangen en vestigingsmanager geworden in Voorburg. 

Na 12 jaar bankier geweest te zijn ga ik nu weer terug in de fietsen. We gaan service en kwaliteit weer terugbrengen in Rijswijk.’

Meerdere gegadigden
Een curator heeft de belangen van de oude eigenaar overgenomen. Er waren meerdere gegadigden die de fietsenwinkel een doorstart wilde geven. Rob is de gelukkige. ‘Ik voel me geweldig. Als je van je hobby je werk kan maken en met klanten bezig kan zijn dan is dat geweldig.’

Volgende week dinsdag weer open
De winkel van Hans Struijk is vanochtend leeggehaald en er moet nu een nieuwe collectie samengesteld worden. Door de vakantieperiode duurt dat wat langer dan normaal. ‘Ik verwacht dat we uiterlijk volgende week dinsdag de werkplaats kunnen openen en de winkel in de loop van volgende week. De collectie zal nog niet optimaal zijn maar binnen korte termijn aangevuld worden.’

Einde van een tijdperk
De keten Hans Struijk Fietsen is 3 juli door de rechtbank failliet verklaard. De opbrengsten wogen niet meer op tegen de kosten.