Halloween Shopping Night in De Bogaard

Vanavond staat Winkelcentrum In de Bogaard tussen 18.00 en 22.00 uurin het teken van Halloween. Op het bomenplein staat een podium waar om 18.00, 19.00 en 20.00 uur een vampiergoochelshow te zien is. Tijdens de show voor jong en oud brengt de magician een spannende goochelshow. Haren worden in brand gestoken, handen afgehakt en hij eet vlijmscherpe messen op. Spannend van begin tot eind!

Om 19:30 en 21:00 uur worden op het Bogaardplein  shows verzorgd door Lights in Motion. Lights in Motion verzorgt baanbrekende shows op het gebied van dans en entertainment met vuur en licht en hebben in het verleden opgetreden op onder andere Defqon1, Qlimax, Emporium en Hollands Got Talent. Zij bieden een schouwspel waar de ‘vonken’ vanaf vliegen en zorgen gegarandeerd voor een WOW-effect! Na de laatste show is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de artiesten.

In de Prinsenpassage zijn om 18:30, 19:30 en 20:30 dansoptredens van de Rijswijkse dansgroepen van Just Dance en in de Sterpassage (tegenover Mooon) kun je je laten schminken door Schmick City. Als je voorzien bent van griezelige schmink of wonden, neem dan een griezelige foto bij het Halloween Selfie Point. Vergeet niet om tijdens de Halloween Shopping Night een griezelige selfie of foto te maken en deze te delen op de Facebookpagina van In de Bogaard. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs! Kom dan verkleed met je vrienden en familie naar In de Bogaard.