Haaglanden Voetbal op 070TV

Het toonaangevende voetbalprogramma Haaglanden Voetbal is dinsdag gestart met zijn uitzendingen op 070TV via Ziggo kanaal 44. Het afgelopen voetbalseizoen snuffelden de producent en de zender ook al enkele maanden aan elkaar. Dit beviel zo goed dat het nieuwe seizoen Haaglanden Voetbal officieel gestart is op 070TV.

Iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag presenteert Haaglanden Voetbal een programma vanuit de studio in Rijswijk. Op dinsdag wordt het zaterdagvoetbal nabeschouwd. Op woensdagen ontvangt presentator Ton Beije een gast aan tafel. Iedere donderdag is er een voorbeschouwing van het weekend en op vrijdag is er Studio Ado.

Het doel van 070TV is om mensen te verenigen in de regio. Voetbal is de meest bekeken sport van Nederland en het verbindt mensen met elkaar. Met een dagelijks programma via ons kanaal hebben we daarom een mooie uitbreiding van onze programmering en bouwen we verder aan een community in de regio Haaglanden”, aldus een woordvoerder van 070TV.

070TV is te zien in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk. Delft, Nootdorp, Wassenaar en Zoetermeer via Ziggo op kanaal 44.