GroenLinks Rijswijk opent campagnehuis in Herenstraat

Op zondag ‪21 januari opent GroenLinks de deuren van haar campagnehuis in Oud-Rijswijk. Vanaf 15.30 uur is iedereen is welkom in het pand aan de Herenstraat 103 voor de feestelijke opening door lijsttrekker Marloes Borsboom-Turabaz en om samen te proosten op het nieuwe jaar. Tot en met de gemeenteraadsverkiezingen is GroenLinks in dit campagnehuis te vinden.

Elke zaterdag open voor Rijswijkers om binnen te lopen
Afgelopen week presenteerde GroenLinks haar plannen voor een open, sociaal en groen Rijswijk met het verkiezingsprogramma ‘Vertrouwen en verbinden’. De komende tijd gaat GroenLinks rondom de thema’s uit het programma activiteiten organiseren in het campagnehuis. Daarnaast is het pand in ieder geval elke zaterdag  open en kunnen voorbijgangers er binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie of thee.

GroenLinks nodigt alle inwoners van Rijswijk uit om vanaf 21 januari 15.30 uur een kijkje te komen nemen in het campagnehuis aan de Herenstraat 103. Houd de website rijswijk.groenlinks.nl en de Facebook-pagina van GroenLinks Rijswijk in de gaten of loop even binnen om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die tot en met 21 maart in het GroenLinks campagnehuis gaan plaatsvinden.