Na de grapjurk is er nu ook een grabbeljurk

Het strandwalfestival komt dichter bij. Op zaterdag 8 september presenteren zich alle organisaties op de uitverkochte Strandwalmarkt. De Rijswijkse Uitdaging wil dit jaar ook iets doen om ons waarbij alle Rijswijkse organisaties zich gezamenlijk kunnen presenteren.

Grabbeljurk doet zijn intrede
Het idee is om een “grabbeljurk” te maken waar op elke zak een logo te zien is van een maatschappelijk organisatie. In de zakjes met logo zijn folders te vinden van de betreffende organisatie. Een aantal studenten van het Stanislascollege lopen rond met de jurk.  Met de jurk lopen alle Rijswijkse maatschappelijk organisatie dus samen op het festival.

Praktische zaken
Wil je als maatschappelijk organisatie aan mee doen? Stuur ons een bericht te bevestig dat je mee doet naar info@rijswijkseuitdaging.nl. De kosten om mee te doen zijn € 50 per logo. Het grootste gedeelte van de kosten wordt gebruikt voor het bedrukken van de logos op de zakken, maar ook voor de stof en het maken van de jurk.

De eerste partijen die meedoen hebben zich al aangemeld. De bibliotheek, Verrijk je buurt van Fonds 1818, Feel Good Radio en KEI.