Gezellige Lichtjesmarkt in Steenvoorde-Zuid

Dit jaar wordt op 15 december van 10.00 uur tot 17.00 uur de Lichtjesmarkt weer georganiseerd in winkelcentrum Dr. H.J. van Mooklaan. Er komen ongeveer 20 kramen. “Dit omdat wij elk jaar de vraag weer kregen of wij die weer wilden organiseren omdat het een aantal jaren terug zo gezellig was”, zeggen de winkeliers. Om 16.00 uur ontsteekt wijkwethouder Jorke van der Pol de lichtjes van de bomen.

Tal van activiteiten te doen
Op de Lichtjesmarkt is van alles te doen. Kinderen kunnen een kaart afhalen waarop spelletjes staan vermeld.  Een volle kaart kan een prijsje opleveren. Er komt een kinderkermis, een kar met suikerspin en popcorn, een clown met een ballonnen act, ringgooien, stok vangen en het spel vier op een rij. Kinderen kunnen tussen 12.00 uur en 14.00 uur met de Kerstman op de foto. De Kringloop zorgt voor een mooie stoel voor de Kerstman. Welzijn Rijswijk komt langs met de bakfiets en zorgt voor een lekkere kop koffie of thee. En je kan een prijs winnen door te raden hoeveel kerstballen er in een vaas zitten

Kerststukjes maken voor ouderen
Voor mensen die nauwelijks buiten komen door ziekte of ouderdom worden kerststukjes gemaakt. Ken je zo iemand geef het dan aan door op bestuur@steenvoordezuid.nl. Er zijn ook nog een aantal kramen beschikbaar voor geïnteresseerden. Men kan zich hiervoor aanmelden bij Marcel 06 36341690. De kosten van een kraam zijn € 27,50.