Geen leuke date: vrouw gaat er vandoor met geld van man

Het slachtoffer leert de vrouw kennen via de website chatbabe.be, een Belgische datingsite. Na chat- en telefonisch contact komt ze naar Rijswijk. De vrouw stelt voor om een appartement te huren om daar samen wat tijd door te brengen, waarvoor de man de borg betaald. Hij pint nog 750 euro bij een geldautomaat in winkelcentrum In de Bogaard. Ook worden nog Paysafekaarten gekocht bij de BP aan de J.C. van Markenlaan in Rijswijk. De man ziet haar naar een winkel lopen. Dat is het laatste wat hij van haar ziet, want ze komt niet meer terug. Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 23 mei Gedurende de avond en woensdag overdag wordt de uitzending nog enkele malen herhaald.

De vrouw is gefilmd bij BP. Het is een licht getinte vrouw van ongeveer 37 jaar oud en ze is 1.70 a 1.75 meter lang. Ze heeft een mollig postuur en draagt een bril. Haar zwarte haar zit in een knotje. Ze draagt een beige wollen jas, een zwarte legging of skinny jeans, laarzen met hoge brede hakken in kaki kleur en ze heeft een bruine tas bij zich. De vrouw is niet meer te vinden op de Belgische datingsite.

Het zou kunnen dat ze meerdere slachtoffers heeft gemaakt met deze werkwijze. Als u ook zoiets is overkomen, dan komt de politie graag met u in contact.  Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070. Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3425905/Geen-leuke-date-vrouw-gaat-er-vandoor-met-geld-van-Belgische-man?r=teamwest

Bron: Team West