Geen kaarten meer voor nieuwjaarsvoorstelling

Er zijn nu geen kaarten meer verkrijgbaar voor de nieuwjaarsvoorstelling op 10 januari 2018. Na 26 december zijn er weer kaarten. Met deze theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg van talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater en Balletstudio Karin den Os luidt het college van burgemeester en wethouders op woensdag 10 januari 2018 het nieuwe jaar in. De voorstelling van vorig jaar was een groot succes, reden voor de 4e editie van “De Glans van Rijswijk”, een voorstelling voor inwoners en genodigden. Voor het bijwonen van de theatervoorstelling (aanvang 19:15 uur; Schouwburg open vanaf 19.00 uur) heb je een entreekaart nodig. Voor de receptie, die om 20:30 uur begint (tot 22:30 uur), is geen entreekaart nodig. De burgemeester houdt zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de receptie (om 20:45 uur).

Kaarten tijdelijk niet meer beschikbaar
Op dit moment zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg. Na 26 december zijn er weer kaarten verkrijgbaar. Bericht hierover zetten wij op deze website.

Heeft u een kaart kunnen bemachtigen, maar bent u toch verhinderd? Lever uw kaart(en) dan in bij de Rijswijkse Schouwburg of bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis (Bogaardplein 15).