Futuristische one-woman-musical #LOS binnenkort in Rijswijkse Schouwburg

Door: Arvid van Oosten –

De nieuwe one-woman-musical #LOS met Cystine Carreon, bekend van onder andere Gooische Vrouwen, zal binnenkort worden opgevoerd in de Rijswijkse Schouwburg.

Het plot
Een zorgzame moeder, succesvolle zangeres, liefhebbende echtgenote, betrouwbare vriendin en coole schoonmoeder… zangeres Ellen wilt het allemaal tegelijk zijn. Ze is overal tegelijk mee bezig, en haar hoofd draait maar door. Op een dag krijgt ze een aanbod: wat als ze alle ruimte van de wereld had en eeuwig zou kunnen leven? Dat kan een werkelijkheid worden. De meest moderne technologie geeft haar een digitaal evenbeeld. De ideale vrouw, perfecte moeder en ambitieuze artieste kan ze nu allemaal tegelijk zijn. Niet meer teveel aan het hoofd, maar genoeg ruimte om alles te doen. Alleen maar winst, toch? Ellen neemt het aanbod aan, maar ze komt voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan: als het leven oneindig is, hoe kan je loslaten?

Toekomstige musical
#LOS is filmisch en gaat over de toekomst in een one-woman-musical. Zijn de eindeloze technologische ontwikkelingen die ons om de oren vliegen een zegen of een vloek? Deze gloednieuwe musical gaat in op deze kwesties met een flinke dosis humor. Geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel met muziek van Rogier Bosman. Op donderdag 20 oktober zal hij plaatsvinden in de Rijswijkse Schouwburg.