Festijn met Lego steentjes in Rijswijk

De Nederlandse LEGO-club Vereniging De Bouwsteen houdt voor de eerste keer in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur  in de Broodfabriek te Rijswijk een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO hun hart ophalen. De Bouwsteen is een vereniging met ruim 700 LEGO enthousiastelingen die laten zien wat je allemaal met LEGO kunt bouwen. Of het nou gaat om imposante gebouwen, diorama’s van STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen. Daarnaast hebben veel leden indrukwekkende verzamelingen aan LEGO.

De vereniging organiseert enkele keren per jaar door heel Nederland deze clubdagen waar je de creaties van de leden kunt bekijken maar ook nieuwe, tweedehands en losse LEGO-onderdelen kunt kopen.

Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er is een gigantische LEGO bouwhoek, zijn er bouwwedstrijden en een speurtocht met mooie prijzen Er komt een bioscoop waar LEGO-films te worden vertoond. Tenslotte zijn er diverse luchtkussens en vermaak. Voor, tijdens en na uw bezoek kunt u terecht op de diverse horeca terrassen van De Broodfabriek voor een hapje en een drankje.

 

Op zoek naar missende onderdeeltje of uniek doos/model van vroeger? Regelmatig ontbreekt het laatste steentje. U zoekt die doos van vroeger, toen u zelf met LEGO speelde. Je kan tijdens het evenement nieuwe en gebruikte LEGO kopen. Dus bent u op zoek naar dat unieke steentje of set kom dan zeker.