Feestelijke start bouw landerijen van Sion

Op de plek waar in vroeger het oude klooster en de buitenplaats Sion stonden, was het maandag groot feest. Met een luide knal van een kanonschot luidden wijkwethouder Jeffrey Keus en Tomas van den Berg, directeur van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg, in RijswijkBuiten de start in van de bouw van de ‘Landerijen van Sion’. En dat allemaal onder toeziend oog van de kopers van de vier vrijstaande woningen en tien twee-onder-een-kapwoningen.

Tijdcapsule begraven
Ter gelegenheid van de start bouw hebben de bewoners onder hun woning een tijdcapsule begraven met daarin wensen voor hun toekomstige thuis in RijswijkBuiten. De woningen in de Landerijen van Sion worden naar verwachting in de zomer van 2022 opgeleverd.

Landelijk wonen
De 14 woningen liggen in het groen en direct aan het water. Zo genieten de toekomstige bewoners van een landelijke woonsfeer, maar ook profiteren zij van allerlei voorzieningen in de wijk, zoals basisscholen, kinderopvang en een (tijdelijk) gezondheidscentrum en diverse sport -, speel – en recreatievoorzieningen in het Wilhelminapark. Ook is in deelgebied Parkrijk een supermarkt en een spooronderdoorgang in aanbouw.