Feel Good Radio helpt lokale ondernemers met gratis reclamespots op de radio

Tijdens de coronacrisis zijn veel bedrijven gesloten, hebben andere openingstijden of passen hun bedrijfsvoering aan. Het is daarom belangrijker dan ooit om te communiceren met de klant. Feel Good Radio gaat ondernemers in de regio daarom ondersteunen en biedt gratis zendtijd aan via de omroep voor Rijswijk tot 1 juni 2020.

Lokale ondernemers steunen met voucher van 50 euro
Voor elke ondernemer die zijn bedrijf gratis promoot via de radio, stelt Feel Good Radio een voucher van 50 euro beschikbaar die enkel te besteden is bij een lokale ondernemer uit Rijswijk.

Het hoofd boven water houden
De omroep vindt het belangrijk om er voor elkaar te zijn. “In tijden van crisis moeten we de handen ineen slaan. Veel ondernemers hebben minder inkomsten. Ook wij hebben daar last van. Het belangrijkste doel is dat we allemaal het hoofd boven water houden. Daarom bieden wij tot 1 juni gratis zendtijd op de radio aan voor bedrijven uit Rijswijk. Ik hoop dus dat we veel ondernemers aan de lijn krijgen die hun bedrijf willen promoten via Feel Good Radio in Rijswijk en de regio.” aldus de stationmanager van de zender.

Meedoen zolang er ruimte beschikbaar is
“We hebben geen onbeperkte ruimte in de reclameblokken, maar zolang er ruimte is mag iedereen een beroep op ons doen. Wij zenden radiospots gratis uit zonder verplichtingen of vergoedingen. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is bellen met 070-2060500. De rest regelen wij.”