Don Bosco Rijswijk zoekt vakantietoppers voor 55e vakantiebos

Ook deze zomer organiseert Don Bosco het traditionele Vakantiebos van 9 t/m 27 augustus.

Drie volle weken feest
Het Vakantiebos is 55 jaar geleden opgezet met de gedachte om kinderen blij te maken die eigenlijk geen geld hebben om op vakantie te gaan en hen op deze manier toch mooie herinneringen mee te geven voor de toekomst, maar tegenwoordig is iedereen van 4 t/m 16 jaar hartstikke welkom om mee te doen.

Zoektocht naar begeleiding
Net zoals ieder jaar zoekt Don Bosco naar begeleiders die willen komen helpen bij dit project. “Iedere dag is anders! De ene dag ben je verkleed als piraat en de andere dag hou je een traditioneel verfgevecht. Je gaat samen werken in een multicultureel team van vrijwilligers en verzint te gekke activiteiten voor jouw leeftijdsgroep”, aldus Marlies Cuppen van Don Bosco.

Honderden kids blij maken
Bij het Vakantiebos worden iedere dag honderden kinderen blij gemaakt. Zeker in deze onzekere tijd waarin kinderen wellicht helemaal niet op vakantie kunnen gaan kan het Vakantiebos een uitkomst zijn om toch heel veel plezier te beleven.

Aanmelden als vrijwilliger
Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met kinderen te werken. Daarnaast ben je graag buiten en is het leuk als je vol wonderlijke ideeën zit. Ben jij beschikbaar van 9 tot en met 27 augustus en kun je aanwezig zijn op de trainingsdag op 22 mei, waar je kennis maakt met het team en we je klaar stomen voor 3 te gekke weken? Dan zoekt Don Bosco jou! Aanmelden kan bij Isabel van Don Bosco.