De Pannenkoeken Club maakt speciale corona armbandjes

Er zijn veel initiatieven in Rijswijk sinds het uitbreken van de coronacrisis. De Pannenkoeken Club in Rijswijk heeft sinds vandaag ook een bijzonder initiatief uitgewerkt. Eigenaar Rolf Schrijver heeft armbandjes laten maken in de kleuren van de Pannenkoeken Club als symbool voor saamhorigheid met de meest belangrijke maatregel om gezond te blijven en het virus uit te bannen.

Voortbestaan Pannenkoeken Club in gevaar
Rolf: “Hoe moet het verder met onze Pannenkoeken Club, het zal toch niet gebeuren dat we het uiteindelijk moeten opgeven. Ik wil het gewoon niet laten gebeuren en hoop dat jullie achter me staan. Vele kennen mij inmiddels, het past me niet om hulp te vragen maar in deze kwetsbare situatie heb ik geen keus en vraag ik jullie onze Pannenkoeken Club te steunen.

Gele armbandjes te koop “solidair, ik houd 1,5 meter afstand”
De armbandjes die Rolf heeft laten maken zijn te koop voor de prijs van een naturel pannenkoek. De prijs is €6,75. Als het restaurant weer open mag zullen er gele bandjes avonden georganiseerd worden waarmee mensen die een armbandje gekocht hebben een gratis naturel pannenkoek mogen komen eten.

Bandjes bestellen kan op twee manieren
Vul het bandjesbestelformulier in of stuur een berichtje met naam, adres, postcode, woonplaats, aantal armbandjes aan info@depannenkoekenclub.nl. Maak je bijdrage of een veelvoud hiervan, al naar gelang het aantal armbandjes, over op bankrekening NL55 INGB 0002183179 t.n.v. R. Schrijver Den Haag ovv naam, woonplaats en aantal armbandjes. De actie is geldig tot 1 mei 2020.