D66 Rijswijk zet in op groei met nieuwe fractievoorzitter Elze Woudstra

De meerderheid van de leden van D66 Rijswijk hebben Elze Woudstra gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Dat betekent ook dat zij het stokje van fractievoorzitter gaat overnemen per maart 2022 in de Rijswijkse gemeenteraad.

Dolmans denkt na over toekomst
Rijswijk.tv sprak zaterdag met de huidige fractievoorzitter Constantijn Dolmans. Hij blijft tot maart aan als fractievoorzitter. Hij beraadt zich op de toekomst en denkt na of hij zich verkiesbaar gaat stellen als raadslid voor de periode na maart 2022.

Bruisend Rijswijk
De overdracht is in volledige harmonie gegaan. Lijsttrekker Elze Woudstra bedankt alle D66-leden voor het vertrouwen. “Ik kijk ernaar uit om te werken aan een toekomstgericht en bruisend Rijswijk waarin het prettig wonen, werken en leven is.”

Partij wil groeien
D66 is in de Rijswijkse gemeenteraad vertegenwoordigd met 4 van de 31 raadszetels, met Armand van de Laar als wethouder in het college. D66 zet in op groei en heeft de ambitie om bij de gemeenteraadsverkiezingen met meer zetels in de nieuwe raad plaats te nemen.