Creatieve ontmoetingsplek voor jongeren van start

De kick-off van de nieuwe creatieve ontmoetingsplaats voor jongeren van Rijswijk, ook bekend als ‘ The GAP’ was een groot succes! ‘We hebben vanavond een veelbelovend zaadje geplant, dat het in zich heeft uit te groeien tot iets moois.’, aldus Chanelle Llobera.

De jongeren hebben zich vermaakt met een FIFA toernooi op een super groot scherm, beatscreation, activiteiten/workshops bedenken en met elkaar kletsen.  Youtube ster Rarko was aanwezig en deelde zijn wijsheden met de jongeren.

Met The Gap wordt in Rijswijk een vaste plek gecreëerd en kunnen jongeren vanaf 12 jaar via workshops ontdekken waar hun talenten liggen. Dit mag gezien worden als een soort ontmoetingsplek waar je elkaar kunt leren kennen en plannen maken om samen iets op te starten.

Volgende week donderdag 31 mei staan de workshops Beatscreation (1830-1920) en Afro House (1920-2010) op het programma. Uiteraard zijn jongeren die niet deelnemen aan de workshops tussen 1830 – 2100 van harte welkom om gewoon te chillen, fifa toernooi te spelen en/of met elkaar activiteiten te bedenken! See u there!