Bogaard haalt zwaargewicht binnen met Merlijn van der Laak

Winkelgebied In de Bogaard heeft een nieuwe centrummanager. Het is Merlijn van der Laak. Hiermee haalt het winkelcentrum een zwaargewicht binnen. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht werkte ze vijf jaar in de retail (winkels) en tien jaar in het vastgoed. Merlijn staat bekend als bruggenbouwer, resultaatgericht, positief/optimistisch, energiek en open. Eigenschappen die we voor In de Bogaard goed kunnen gebruiken.

Recent zette als centrum directeur het overdekte winkelcentrum in Rotterdam Alexandrium Shopping Center weer op de kaart. Ze haalde winkels binnen die qua formule niet alleen passen, maar ook iets toevoegen in het Shopping Center. Het Alexandrium Shopping Center heeft ook een groot groen dak waarop een bijenkast staat. De honing wordt onder de naam ‘Shopping honey’ verkocht in een van de winkels in het centrum. En door het groene dak is er een forse energiebesparing voor de ondernemers en levert het een belangrijke bijdrage aan biodiversiteit van de omgeving.

Merlijn gaat in het winkelgebied de belangen van de ondernemers, de vastgoedeigenaren en de gemeente Rijswijk behartigen en coördineren. Daarnaast is ze ook de contactpersoon voor In de Bogaard.