De Bogaard-crew is een succesverhaal

Iedereen kent ze al wel, de jongeren van de Bogaard crew. “De jongeren uit de eerste groep zijn allen succesvol geplaatst bij een passende werkgever en zijn daar nu nog steeds met succes in dienst”, vertelt Margriet Vis, jongerencoach vanuit de gemeente Rijswijk. “De 2e groep is gestart op 3 april Dat zijn zes nieuwe jongeren van het PrO(praktijkonderwijs)/VSO(voortgezet speciaal onderwijs) die klaar worden gemaakt voor een plek binnen de arbeidsmarkt”.

Eén van de verantwoordelijkheden die de jongeren hebben is het bomenplein. Margriet: “Ze zorgen dat het schoon blijft en helpen onder andere  mee met de decoratie. Dit is afgelopen week samen gerealiseerd met Bianca van Ruijven, de assistent manager van de Bogaard. Inmiddels hebben ook een aantal winkels zich gemeld waar de jongeren werkervaring mogen op doen. Onder andere mediamarkt, de Perry Sport en AH XL zijn super enthousiast en zorgen voor werkzaamheden!”

De jongeren worden begeleid door de Jongerencoach vanuit de gemeente Rijswijk en een werkbegeleider vanuit stichting Middin waar de gemeente een samenwerking mee hebben.