Binnen drie minuten van je rugpijn af

Het is geen bewezen studie, maar de Rijswijkse Joeri maakt zich hier niet zo druk om. Hij had al maanden last van zijn nek en rug met hoofdpijn en bijna dagelijkse migraine tot gevolg. Die tijd is nu voorbij. Na een bezoek aan een chiropractor van de Ruggesteun in Rijswijk waren gelijk al zijn klachten weg.

“Ik hoorde een hoop gekraak tijdens mijn behandeling. Daar was ik voor gewaarschuwd. Het klinkt spannend, maar doet geen pijn en het wordt ook nog vergoed door de verzekering, aldus Joeri.

Geen klachten meer
Via via hoorde ik de naam van chiropractie de Ruggesteun in Rijswijk. Ik zou daar geholpen kunnen worden met mijn klachten. Een beetje sceptisch was ik wel, want het is een alternatieve geneeswijze. Nu weet ik dat ik dit maanden eerder had moeten doen. Ik voel me als herboren. Gedurende zes weken ging ik 2 keer per week naar de Ruggesteun. Nu kan ik met een maandelijkse check-up uit de voeten en ik heb nergens last meer van!”

Nathan is chiropractor bij de Ruggesteun en vertelt ons met een grote glimlach dat hij direct kan zien aan een patiënt waar de pijn zit. Door een speciaal ontwikkelde techniek kan hij binnen drie minuten het hele spectrum van botten, spieren en zenuwbanen bekijken, behandelen en de pijnpunten wegnemen.

Preventief is beter dan verplicht
“Maar, de botten hebben de neiging om terug in de vorm terug te gaan die zij gewend zijn, dus is het wel van belang dat je in het begin twee keer per week voor een behandeling komt en dit na enkele weken afbouwt. zodat je een maandelijkse check-up doet.” Hij vervolgt: “Eigenlijk moet je het zien als een bezoek aan de tandarts. Daar ga je ook heen om kiespijn te voorkomen! Zorg voor jezelf en kom niet als je pijn krijgt, want dat had je kunnen voorkomen”

Meer info? De Ruggesteun.nl