De Bierbar van  Sevilla, Den Haag of Rijswijk

De Bierbar van Sevilla, en nieuwe opera? Een kroeg in Sevilla of Den Haag? Nee het is de titel van de theatervoorstelling van de Haagse ‘flamingo’- groep de Règâhs zaterdag 10 december om 20.15 uur in de Rijswijkse Schouwburg met gasten Max Douw en Roy de Rijke. Het theater wordt denkbeeldig omgebouwd tot grand café. De Règâhs spelen hier de Spaanse sterren van de hemel, ook voor het eerst met twee professionele flamenco-danseressen!
Zo kan de groep laten zien dat ze over een grondige kennis van de flamenco beschikt. En gelijktijdig alle mogelijke andere muziekstijlen moeiteloos op speelse wijze kan neerzetten. Er is ruimte voor de serieuze flamenco maar de Haagse humor is nooit ver weg!
In de bierbar ontvangen zij allerlei onverwachte gasten. Want de clientèle bestaat uit mensen van alle rangen en standen. En de bierbar heeft verschillende thema-avonden. Een blues-nacht, een jazz-nacht etc…, en uiteraard een flamigo-nacht!
Het publiek krijgt echt waar voor zijn geld. Want waar ben je voor die paar euro op het zelfde moment in een kroeg, een theater én een concertzaal?