Bibliotheek aan de Vliet sluit deuren tot maandag 6 april

Door de aangescherpte landelijke corona-maatregelen van 15 maart is de Bibliotheek aan de Vliet dicht tot en met minimaal maandag 6 april. Verder worden tot die tijd ook alle activiteiten geannuleerd.

Inleveren of verlengen
Rijswijkers kunnen geleende materialen terugbrengen via de boekenbus. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Als je niet in de gelegenheid bent om via de boekenbus in te leveren dan kun je de leentermijn zelf verlengen via Mijn Bibliotheek. Lukt het je niet om zelf te verlengen of heb je al twee keer verlengd?

  • Meld jezelf zodra de bibliotheek weer open is bij de bibliotheek bij jou in de buurt bij de informatiebalie. Uiteraard berekent de bieb voor deze periode geen te-laat-geld.
  • Of neem contact met ons op via 070 2400 250. De bibliotheek blijft bereikbaar op werkdagen.

Kaartjes gekocht of gereserveerd?
Alle activiteiten tot en met 6 april gaan niet door. Indien je een kaartje hebt gekocht voor een activiteit, dan krijgt je je geld terug. Je hoeft zelf geen contact met de bibliotheek op te nemen om te annuleren. De bieb neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Reserveringen voor gratis activiteiten vervallen automatisch.

Maak gebruik van de online bibliotheek
De online bibliotheek met aanbod voor jong en oud is nog wel geopend! Je kan via de smartphone, tablet of e-reader kiezen uit ruim 28.000 e-books en 3.600 luisterboeken. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl.

Op de hoogte blijven
De Bibliotheek aan de Vliet volgt landelijke ontwikkelingen, adviezen en voorschriften van het RIVM op. Volg de berichten op hun website of de sociale mediakanalen voor de meest actuele informatie.