Bewoners flat Molenvoorde aan de Clavecimbellaan klagen over watertemperatuur

Een onbekend aantal bewoners van de Molenvoordeflat aan de Clavecimbellaan in de Muziekbuurt heeft sinds donderdagavond te maken met een vervelend probleem: er zou geen koud water beschikbaar zijn. Bewoners vragen zich bezorgd af wanneer deze situatie zal worden verholpen. De beheerder van het complex, Schep Vastgoed, geeft aan dat het niet kan zijn dat er geen koud water is omdat dit rechtstreeks vanuit Dunea geleverd wordt.

Bezorgde bewoners
Rijswijk.tv ging op onderzoek uit en sprak met bewoner Anita: “Los van het feit dat het heel vervelend is dat er geen koud water is, vinden we het als bewoners erg vervelend dat het al zo lang duurt. De zon staat voor een deel van de dag vol op het pand en dat is dus moeilijk uit te houden. Daarnaast is het voor de persoonlijke hygiene ook niet zo fijn”

Bewoner Johan: “Ik heb al sinds gisteren geen koud water meer. Dit is nu nog steeds zo. Ik ben gaan aanbellen bij andere bewoners en kreeg te horen dat zij hetzelfde probleem hebben. Ik heb gehoord dat het bij sommigen ondertussen is opgelost, maar bij anderen nog niet. Wat ik heel bijzonder vind is dat we wel warm water hebben, maar geen koud water.”

Vastgoedbeheerder geeft aan waardoor het kan komen
Volgens Schep Vastgoed is het onmogelijk dat er geen koud water is. Er is eerder vandaag wel sprake geweest van een storing in het warme water door een grote boiler die in storing stond. Deze is vanochtend opgelost. Het kan wel zo zijn dat het water standaard wat warmer is omdat het buiten op dit moment veel warmer is dan normaal. De vastgoedeigenaar adviseert om de kraan even te laten lopen waardoor de warmte uit de leiding raakt. “Maar laten we vooral wel voorzichtig zijn met het gebruik van water, want het wordt schaars”, aldus de vastgoedeigenaar.