Beter voor Rijswijk wil parkeermeter nuttig inzetten

In december zijn de werkzaamheden gestart voor de renovatie van het oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Het parkeerterrein is met hekken afgesloten en kan niet meer als parkeerterrein gebruikt worden.

Parkeermeter moet verplaatst worden
De politieke partij Beter voor Rijswijk oppert om de parkeermeter die nu voor het oude stadhuis staat te verplaatsen naar het Rijswijkse Bos. Ed Braam: ”De parkeermeter is overbodig en levert geen geld op. In het Rijswijkse Bos heerst er een groot parkeerprobleem omdat er langdurig auto’s staan van arbeidsmigranten. Deze auto’s worden vernield en in brand gestoken.”

Partij doet verzoek aan de raad
In de forumvergadering van dinsdagavond gaat Beter voor Rijswijk opnieuw het verzoek doen om de parkeermeter te verplaatsen. Braam: “Handhaving doet zijn best maar kan niet anders dan deze sloopwaardige auto’s voorzien van stickers met de opdracht dat deze wrakken verwijderd moeten worden”.

Geen invloed voor bezoekers kinderboerderij
Braam vervolgt: “Bezoekers van de kinderboerderij en sportaccommodatie behoeven van invoering van betaald parkeren niet de dupe van te zijn omdat de gemeente bijvoorbeeld de eerste vier uren gratis kan maken”.

Parkeren Rijswijkse Bos Parkeren oude stadhuis
<
>