Beter voor Rijswijk maakt feestje van kick-off verkiezingen

Te midden van veel aanhangers maakte Beter voor Rijswijk donderdagavond de eerste drie kandidaten bekend van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Ook werd het verkiezingsprogramma toegelicht aan de hand van 12 punten. Daarvoor was met de Winston Club voor een feestelijke locatie gekozen. Het optreden van een reeks artiesten maakte het evenement compleet.

Beter voor Rijswijk gaat met een sterke lijst kandidaten de verkiezingen in. Stuk voor stuk kandidaten met een grote betrokkenheid met Rijswijk en de inwoners. De eerste drie werden bekend gemaakt. Ed Braam op 1 als lijsttrekker, Jessica van Batenburg op 2 en Larissa Bentvelzen op nummer 3.

Over het verkiezingsprogramma: “Rijswijk moet een volwaardige dokterspost krijgen waar je 24/7 naartoe kan bij een calamiteit. Als je kind warm water over z’n handen heeft gehad, of je last hebt van benauwdheid. Spoedeisende zaken waarvoor je – na een afspraak – nu naar het Leyenburgziekenhuis moet”, aldus Ed Braam. Ook maakt hij zich sterk voor cameratoezicht op punten waar wel eens wat fout gaat, zoals in de nachtelijke uren de Herenstraat en de parkeerplaats van De Schilp. Voor jongeren van 12 tot 25 is nu niets te doen in Rijswijk. “In de Plaspoelpolder staat genoeg leeg waar ze kunnen chillen”. Ook wil Beter voor Rijswijk serieuze aandacht voor de ouderenzorg en gratis openbaar vervoer voor ouderen buiten de spitsuren. En om nog één punt te noemen: Een echte speelplaats voor de kinderen van Rijswijk Buiten.