Be Inspired Boutique is mini modewarenhuis

In Oud Rijswijk, in de Willemstraat 4, is Be Inspired Boutique gekomen. Een mini-modewarenhuis met meer dan 20 hoofdzakelijk Nederlandse labels. “We richten ons op de vrouw van NU. De collectie is een mix van een casual look en prachtige sets in elegante printdessins, draagbaar voor zowel naar het werk als thuis of tijdens een weekendje weg”, vertelt eigenaar Gert-Jan Vaarkamp.

Winkel ademt meer sfeer en warmte
Be Inspired Boutique is een voortzetting van Studio MO, maar dan wel een heel nieuw opzet. ”Het was tijd voor een vernieuwing”, vult Geert-Jan aan. “De goudkleurige belettering en een nieuw logo in de vorm van een hart creëren een echte ‘boutique”. De winkel ademt nu veel meer sfeer en warmte”.

Nieuwe merken in de rekken
Er zijn ook een aantal nieuwe merken aangetrokken die beter bij de sfeer en de doelgroep van Be Inspired Boutique passen zoals onder andere Silvian Heach en Aaiko. “Om het beeld compleet te maken continueren wij met de labels Isla Ibiza, Mos Mosh, Alix the Label en CatwalkJunkie. In januari voegen wij daar Summum er aan toe”. Hoewel de winkel veranderd is, is het verkoopteam hetzelfde gebleven! Naast eigenaar Gert-Jan Vaarkamp zijn dat  Patty Meijer en Anita Buschgens.