Auto vatte vlam tijdens het rijden, bestuurder parkeert bij tankstation BP

Tijdens het rijden kwam de bestuurder van een personenauto erachter dat de auto vlam had gevat. Dit gebeurde maandagmiddag 8 april. Toen de bestuurder erachter kwam dat de auto in de fik stond, reed hij meteen naar een terrein bij tankstation BP Ypenburg aan de Laan van Hoornwijck in Rijswijk en parkeerde het voertuig daar.

Snelle handeling
De bestuurder was aan het rijden in een vervangende auto van zijn garage toen medeweggebruikers hem erop wezen dat de onderkant van het voertuig in brand stond. Zonder aarzeling stopte de man onmiddellijk en parkeerde hij de auto op het terrein.

Kern van de brand
Toen de brandweer arriveerde, constateerden een agent en de betrokkene dat er veel rook was en dat er vlammen zichtbaar waren. De exacte oorsprong van de brand was niet helder, en op dit moment zijn de brandweerlieden nog steeds bezig met het lokaliseren van het vuur. Er zijn al enkele sloopwerkzaamheden uitgevoerd om de locatie van de brand te achterhalen. Als gevolg van de brand is het terrein van de BP afgesloten voor het verkeer.