Aanvraag indienen voor de Lintjesregen 2025 in Rijswijk

De Lintjesregen van 2024 in Rijswijk is nog maar net achter de rug, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor volgend jaar alweer begonnen. Tot 1 juli 2024 kun je een aanvraag indienen voor de Lintjesregen van het jaar 2025.

Iets bijzonders voor de maatschappij
Tijdens de Lintjesregen krijgen mensen een Koninklijke onderscheiding (lintje), omdat ze iets bijzonders hebben gedaan voor de maatschappij. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat ze voor een zeer lange tijd vrijwilligerswerk hebben gedaan. Ook kunnen ze een lintje krijgen als ze één of meer opvallende prestaties hebben geleverd die van bijzondere waarde zijn voor de samenleving.

Zeven Rijswijkers
Vrijdag 26 april, op de laatste werkdag voor de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning, was het een spannende dag voor zeven inwoners van Rijswijk. De gedecoreerden werden met een smoesje naar de Rijswijkse Schouwburg gelokt, waar ze in de zaal met familie en vrienden de versierselen kregen opgespeld van burgemeester Huri Sahin. De gelukkige Rijswijkers waren, Mevrouw A. Hoddenbagh-Brasser,Mevrouw N.I. Mirza-zade, De heer W. van Dorp, Mevrouw S. Poeran-Bihariesingh, De heer W.A.H. van Veldhoven, De heer J. Bolte en De heer F.J. Werter

Aanvraag voor een Lintje indienen
Ken je en inwoner van Rijswijk die iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving en volgens jou een lintje verdient? Dien dan een aanvraag in voor de Lintjesregen 2025. Zorg ervoor dat je dit vóór 1 juli 2024 doet. Een aanvraag indienen kan via : https://www.lintjes.nl/voordragen

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail met daarin jouw telefoonnummer naar kabinetszaken@rijswijk.nl, dan neemt de gemeente contact met je op.