Komt Mondriaan uitblinker uit Rijswijk ?

Op dinsdag 9 juni wordt bekend gemaakt wie dé Mondriaan MBO Uitblinker 2015 wordt. Tijdens de speciale Mondriaan Uitblinkersshow worden in totaal 21 Mondriaan (school) Uitblinkers uit Den Haag, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, in het zonnetje gezet. De uitblinker van Pijnacker-Nootdorp is erbij aanwezig. Tijdens de feestelijke show aan het Leeghwaterplein in Den Haag presenteren zij zich en ontvangen zij een cadeau en een Uitblinkercertificaat uit handen van het College van Bestuur. Tevens wordt bekend gemaakt wie van de 21 talenten dé Mondriaan Uitblinker 2015 wordt.
De Mondriaan Uitblinker 2015 maakt kans dit najaar Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs 2015 te worden.

De campagne hiervoor gaat binnenkort van start.

Studenten en cursisten waar ze als roc trots op zijn. Jonge mensen die zich onderscheiden.

Niet alleen vanwege mooie schoolresultaten, maar ook en vooral vanwege prestaties tijdens hun stage of in de samenleving.

We hebben er veel. Jaarlijks kiest iedere school van Mondriaan een student om Mondriaan (school) Uitblinker te zijn, een erepredikaat waar studenten trots op zijn en dat heel goed op hun CV staat. 21 scholen hebben dat dit jaar gedaan.

Een jury, waarin onder andere een student uit de Studentenraad en een oud-uitblinker plaats had, bepaalt wie Mondriaan landelijk vertegenwoordigt tijdens het

Dit is MBO- gala in oktober, een van de onderdelen van de Dit is MBO- campagne.