Te Werve begint goed aan nacompetitie – monsterscore tegen Ariston 80

Te Werve met als thuisbasis het Julialaantje 15b, heeft de eerste horde op weg naar promotie naar de 3e klasse genomen. Op het sportpark van de TU Delft werden de studenten van Ariston 80 met ruime cijfers verslagen: 1-7. Te Werve legde een fantastische 1e helft op de mat en stond binnen 25 minuten al op een 0-3 voorsprong. Te Werve viel vervolgens wat terug en moest uit een hoekschop een tegendoelpunt slikken. De draad werd echter snel weer opgepikt. In de tweede helft werden enkele goede kansen gemist, maar uiteindelijk was het Farid Overman die op aangeven van Redouan Azagough een fraaie aanval wist af te ronden. Farid Overman scoorde ook de 1-7 uit de rebound, nadat Appie Demir de paal had geraakt.
Te Werve kan zich nu gaan voorbereiden op Siveo 60, dat op sportpark de Burcht op 30 mei de tegenstander zal zijn.

Daarnaast treedt Te Werve op 19 mei om 20.00 aan tegen DHC voor de halve finale van het toernooi om de Sir Winston Cup.