Fluit-harp Duo Puur neemt u mee op een muzikale reis

Op zondagmiddag 17 mei om 15.00 uur is er weer een bijzonder concert in het kader van de concertserie ‘Muziek in de Bonifatius’ te horen. Duo Puur brengt werken van J. Ibert, M. Flothuis, G.P. Telemann, C. Debussy, C. Nielsen, A. Hasselmans, C. Ph. E. Bach en M. Ravel. Duo Puur is een kamermuziekduo dat bestaat uit fluitiste Petra van den Dolder en harpiste Annegreet Rouw. Zij ontmoetten elkaar op het conservatorium en treden sinds 2006 samen op. Voor de combinatie van fluit en harp – een klassieke samenklank die prachtig uit de verf komt – zijn veel composities geschreven. Daarnaast bewerken Petra en Annegreet muziek voor andere instrumenten, zodat zij die op fluit en harp kunnen uitvoeren.Het programma van Duo Puur bestaat uit klassieke muziek van bekende en minder bekende componisten van de achttiende eeuw tot nu.

Duo Puur neemt u mee in de wereld van de klassieke muziek zoals u die nog niet kende.

Elk stuk wordt ingeleid met enkele wetenswaardigheden over de componist en vaak ook een persoonlijke anekdote.

Het concert heeft plaats in het kader van de concertserie ‘Muziek in de Bonifatius’ aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk.

Het begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen.