Strandwalmarkt dit jaar groter dan ooit

De Strandwalmarkt op zaterdagmiddag 10 september van 12.00 tot 17.00 uur is groter dan ooit. Dit jaar staan er maar liefst 100 kramen op de Strandwalboulevard aan de Rijswijkse Van Vredenburchweg! Ook zijn er vijf verschillende podia waar veel Rijswijks talent is te zien en horen. En er zijn allerlei leuke activiteiten te doen. Kortom: een feest voor jong en oud. Bij de kramen is informatie te krijgen over kunst, cultuur, sport en hobby. Altijd al eens willen duiken in een duiktank, lopen over water, een echt zandkasteel willen bouwen? Nu is je kans. Sporten, schieten op een schietbaan, jeu de boulen, schilderen of je laten schminken als de clowneske komiek Buziau, je kunt het allemaal doen op de Strandwalmarkt.

De gemeente Rijswijk is op de strandwalzaterdag in een tijdelijk stadhuis op de Strandwalboulevard te vinden. De raads- en collegeleden kun je er ontmoeten en er zijn verschillende activiteiten te doen. Ook is er een duurzaamheidspaviljoen waar je bijvoorbeeld mee kan doen aan een afvalrace van Avalex en informatie kunt krijgen over zonnepanelen en groene daken.

De hele middag zijn er diverse muzikale optredens op het Ruysdaelpodium, het jeugdpodium, het wereldpodium en het podium in de Bonifatiuskerk en in Onderwatershof. Voor de inwendige mens is ook gezorgd. Er is een horecaplein, een foodtruck en verschillende terrassen waar de bezoekers kunnen genieten van eten en drinken.