Vishandel Koning verbetert zich nog steeds

Al jaren staat Kees Koning en zijn team van de Rijswijkse Vishandel Koning in de top 10 van de AD Haringtest. En de concurrentie wordt steeds groter. Ook de anderen krijgen de techniek onder de knie en hebben de goede apparatuur om een goede haring te leveren. Dit jaar scoorde de vishandel een derde plaats. Dat betekende een oorkonde van het AD, felicitaties van wethouder Van Hemert en bloemen van de collega’s van winkelcentrum In de Bogaard. In 1984 opende vader Hein en moeder Tiny Koning de deuren van hun winkel aan de Steenvoordelaan te Rijswijk. In 1999 trad zoon Kees toe tot het bedrijf, en later ook dochter Silvia. In december 2000 vestigden zij zich op de huidige locatie aan het Bogaardplein 10 in Rijswijk.
Sindsdien kreeg Vishandel Koning landelijke bekendheid door diverse keren als eerst te eindigen in de bekende Haringtest van het Algemeen Dagblad. Volgens het AD is Vishandel Koning met een constante aanwezigheid in de top 10 ‘een van de beste viswinkels van Nederland.’ Dat blijkt niet alleen aan de aandacht die aan de Hollandse Nieuwe wordt besteed, maar ook aan de zorg waarmee Vishandel Koning de rest van het grote en volledige assortiment behandelt.

Vele soorten verse vis met vissoorten uit het binnen-, en buitenland, maar ook gebakken vis, soepen, snacks en kant-en-klare maaltijden trekken de aandacht in de verzorgde vitrines. Kees Koning: “Wij leggen als gehele team ook voor onszelf de lat hoog”.

“Wij onderscheiden ons met haring, maar dat betekent ook dat de overige producten van topkwaliteit moeten zijn. Wij voelen toch een beetje dat adel verplicht”.