Drievliet bouwt mega overdekte hal voor attracties

Het heeft erom gespannen. Door de aanleg van de Rotterdamse Baan, die naast Drievliet op de A4/A13 komt, leek het niet door te gaan. Maar nu heeft Drievliet groen licht voor een nieuwe en overdekte hal. Hierin komt een themapark vol attracties. De opening is in 2020. Drievliet krijgt hiermee een mega-uitbreiding. Het Haagse pretpark gaat een grote hal vol attracties uit de grond stampen. Waarschijnlijk begint de bouw in 2019. Het overdekte gedeelte kan dan in 2020 open.
De werkzaamheden hangen samen met bouwplannen voor de nabijgelegen Rotterdamsebaan, die het centrum van Den Haah berbindt met de rijksweg A4/A14. Drievliet-directeur Jos Faaij diende zijn plan al in 2003 in bij de gemeente. “Maar het kwam in de koelkast terecht”, vertelt hij aan Omroep West. Nu heeft de gemeente alsnog goedkeuring verleend.

Faaij is dolblij met het nieuws. “We hebben hiermee onze grootste concurrent verslagen: het weer. In de toekomst kunnen mensen ook met slecht weer en in de winter ons park bezoeken.” Wat voor attracties er in de hal komen te liggen, is nog niet bekend. In 2014 werd gesproken over een nieuwe achtbaan.