Meld je nu snel voor wonen in De Generaal

“Wij bouwen voor mensen, we ontwikkelen deze locatie voor mensen ”, zegt Leon Aertgeerts ontwikkelaar van De Generaal. Vrijdag brachten wij de primeur: Het voormalige belastingkantoor in Rijswijk wordt woongebouw ‘De Generaal’.
In een interview blikt Aertgeest nu vooruit , kijk op https://youtu.be/0QGeAxxRQFw Je kan je al melden als geïnteresseerde koper of huurder op www.wonenindegeneraal.nl “In Rijswijk zit je niet in de grote stad, maar er wel tussen in en eigelijk overal tussen in”. Leon Aertgeest denkt al over zonnepanelen op de 60.000 m2 dakoppervlak van het winkelcentrum voor de energie van De Generaal. Over de toekomst van het winkelcentrum is hij positief. “Op het moment dat er ook wonen aan wordt toegevoegd komt het winkelcentrum weer tot zijn recht. Het wordt niet kleiner, maar wel anders. Het wordt een stadscentrum met een combinatie van wonen, winkelen en recreëren”.

Met een moderne uitstraling en een interne verbouwing wordt deze centraal gelegen kantoortoren omgevormd tot een royaal, flexibel en duurzaam appartementengebouw dat van alle gemakken is voorzien, en rondom een geweldig uitzicht heeft.

Het voormalige kantoorpand is gebouwd in 1966 en is volgens een zeer vernieuwende bouwmethode gerealiseerd. Op initiatief van Aertgeerts heeft Mei architects and planners een plan ontwikkeld om dit gebouw te transformeren tot een modern woongebouw met privacy, veiligheid en duurzaamheid als belangrijke aandachtspunten.

De Generaal biedt straks ruimte aan ca. 192 woningen, met oppervlaktes variërend van 70 tot 100 m2 verdeeld over 17 bouwlagen. Het betreft 2- en 3-kamerappartementen. Alle woningen krijgen een individuele ruime buitenruimte en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De begane grond wordt naast de entreehal en ontvangstruimte ook bestemd voor commerciële doeleinden. In de bestaande kelder worden de individuele bergingen en een collectieve fietsenstalling gerealiseerd.
Verwachte oplevering van De Generaal: eerste kwartaal 2018