Wethouder Nicole Dierdorp reikt Certificaten uit

Donderdag 30 juni om 19.00 uur reikt de Rijswijkse wethouder Nicole Dierdorp de jaarlijkse certificaten uit van de wervingscampagne ‘Doe Weer Mee!’. Dit doet zij aan volwassen Rijswijkse cursisten, die besloten om op latere leeftijd terug naar school te gaan om beter te leren lezen, schrijven en/of rekenen. Zij worden hiermee beloond voor hun inzet en moed. Ook worden de jaarlijkse ‘Doe Weer Mee!’ Pluimen uitgereikt aan de coördinatoren van de Taalhuizen in Rijswijk Delft, Den Haag, Midden-Delfland en Westland.
Jaarlijks wordt de Pluim uitgereikt aan een organisatie of persoon die zich bijzonder heeft ingezet voor de aanpak van laaggeletterdheid in regio Haaglanden. Dit jaar gaat de pluimen naar de coördinatoren van de Taalhuizen in de regio. Mensen met vragen over taal kunnen terecht bij een Taalhuis. Daar zorgen vrijwilligers voor verwijzing naar een geschikte cursus of voor koppeling aan een taalmaatje.

De avond wordt gepresenteerd door Fred Zuiderwijk, bekend van TV West. Dit gebeurt allemaal bij het ROC Mondriaan aan het Leeghwaterplein in Den Haag.