Veel belangstelling open dag RijswijkBuiten

Vandaag, zaterdag was er weer een open dag in het informatiecentrum van RijswijkBuiten. Een heel goed bezochte open dag met veel belangstellenden die gericht aan het zoeken zijn naar een woning, appartement of vrije kavel. Het ging vandaag vooral om de wijken Parkrijk en Tuinen van Sion met prijzen vanaf € 261.000. Omgerekend dus zo’n € 450 per maand aan hypotheekrente. In de wijken staan herenhuizen, hofwoningen, verandawoningen en stadsvilla’s en ook zelf te ontwerpen huizen. Landelijk heeft RijswijkBuiten veel belangstelling gekregen door haar energieconcept. Met grondwaterwarmte en zonnepanelen en het ontbreken van gasleidingen.
“De hypotheekrente is op het moment laag, zelfs al je de rente voor langere tijd vastzet. Daarnaast zijn de energiekosten te verwaarlozen. Kopen in een wijk als RijswijkBuiten is goedkoper dan huren”, vertelt een jong stel. “Daarnaast is het een wijk met veel beginnende ouders. Dat is straks leuk voor de kinderen.”

Een korte rondgang langs bezoekers toont aan dat de huidige bewoners de beste ambassadeurs zijn. Nogal wat belangstellenden hebben al familie of kennissen in de wijk wonen.

Eén van de ontwikkelaars meldde dat de huizen al zijn verkocht voordat een eerste paal de grond in is. “Dat is het beste bewijs dat RijswijkBuiten erg in trek is”.