Groep 4b van De Piramide krijgt knuffels

Wat een verrassing voor de kinderen van basisschool De Piramide in Rijswijk. Ze zaten dinsdag vol spanning te luisteren naar een verhaal over de nijlpaardjes die uit Afrika kwamen en een nieuw huis zochten, toen ze plotseling allemaal een knuffel kregen.
Dat hebben ze te danken aan Ingrid ’t Hart, die meedeed aan een ‘like-actie’ van de Nieuweschoolwebsite.nl . Haar dochter is één van de leerlingen. De actie kreeg veel leuke, mooie en hartverwarmende reacties. Via een kiesprogramma is een winnaar gekozen. Dat bleek de moeder te zijn van een meisje uit groep 4b van De Piramide in Rijswijk. De gloednieuwe Brede School Stationskwartier.

Onder oorverdovend gejuich werden de knuffeltjes aan het einde van het verhaal uitgereikt. Alle kinderen beloofden goed voor de nijlpaardjes te zorgen en allerlei namen passeerden de revue. Van een vernoeming naar voetballer Messi tot aan speciale Afrikaanse namen om de herkomst van de nijlpaardjes te vieren. Zelfs de stoerste jongens hielden de nijlpaardjes tot aan de gymles in hun armen, want “je moet goed voor knuffeldieren zorgen, dus ik stop ‘m ’s avonds lekker warm in onder mijn deken!”
Meer leuke acties? Volg Nieuweschoolwebsite.nl dan op