55-jarig jubileum: Feest in De Bogaard

Komende weekend is het groot feest in Winkelcentrum in De Bogaard. Het is dan 55 jaar geleden dat toenmalig burgemeester Archibald Bogaardt in 1963 de opening verrichtte van het winkelcentrum. Reden voor een weekend vol activiteiten. Met op zaterdag 20 en zondag 21 september een oldtimershow, een drive-in bioscoop, een speurtocht tot een workshop vloggen, veel muziek en een indrukwekkende tentoonstelling van oude foto’s van het winkelkcentrum door de jaren heen

Spectre of The Blues Brothers
Iedereen kan nu op vrijdag en zaterdag naar de Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kijk je vanuit je eigen auto de James Bond film ‘Spectre’. Op zaterdag 22 september draaien ze ‘The Blues Brothers’. Wil jij hierbij zijn? Koop of win een toegangskaart voor €15,- per auto, inclusief een hapje en een drankje te koop bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Wees er snel bij, er zijn beperkt aantal kaarten.

Ritje maken op een Solex
Een keur van mooie auto’s staan op zaterdag opgesteld in het winkelcentrum. Tijdens de oldtimershow op de zondag kan je ook een ritje maken op een Solex, voor de kinderen is er een leuk skelterparcours en een gaaf springkussen.

Op de foto als vlogger
Zondag is een Vlogdag in De Bogaard. Je ontmoet vlogger Furtjuh, kan een workshop vloggen volgen en je kan op de foto als vlogger! De kinderen kunnen op zondag terecht bij De Ontdekkers om te proeven, ervaren en ontdekken welke talenten ze hebben. En het hele weekend kunnen de kids meedoen aan een speurtocht en daarmee een ijsje verdienen.