Cadeautje van jarige Rijswijkse Schouwburg

Dit seizoen is het feest in de Rijswijkse Schouwburg, want ze bestaan 25 jaar. En dat vieren ze graag met de burgers Daarom trakteren ze u op hét toetje dit seioen: We Want More! Met de leukste en grappigste actrices van Nederland! Wanneer u nu kaarten boekt, betaalt u géén € 39,- (do 2 juni) / € 49,- (vr 3 juni) maar de jubileumprijs van € 25,-. Boektelefonisch 070-3360336 ovv jubileumactie. We Want More! is een hilarische en muzikale komedie. Het verhaal draait om Womens World, een vrouwenkoor, dat twintig jaar geleden op haar hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien – na járen – en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen op scherp te staan.
We Want More! is een snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie met onder anderen Elise Schaap, Angela Groothuizen/Carolina Mout, Tina de Bruin, Petra Laseur, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Sytske van der Ster en Rop Verheijen. Bijgestaan door een live-band zingt het sterrenensemble grote hits van onder anderen Prince, Dolly Parton en Bruno Mars, die speciaal voor deze voorstelling opnieuw zijn gearrangeerd.

Wanneer u kaarten voor de show van vrijdag 3 juni boekt, geniet u ook nog eens van de swingende afterparty met de funky Soul Brothers!