Vrijwilligers met een hart voor dieren gezocht

.Dierenasiel ’t Julialaantje was de afgelopen tijd regelmatig in het lokale en regionale nieuws. Veel geld was nodig om het oude pand grondig te verbouwen. Dit geld werd uiteindelijk bijeengebracht dankzij heel veel – kleine en grotere – bijdragen van mensen in de omgeving, fondsen en bedrijven. Maar ook in de toekomst heeft ’t Julialaantje donaties nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Om deze te verwerven, gaan ze een goed doordacht plan maken en uitvoeren. Zo denken ze aan het werven van donateurs en het opzetten van een huis-aan-huis collecte. Rond de feestelijke opening van het nieuwe gebouw willen ze een nieuw fondsenwervingsprogramma lanceren.Ze zoeken enkele enthousiaste vrijwilligers die de fondswervende activiteiten willen bedenken, uitvoeren en coördineren. Dit gebeurt in een klein team van ongeveer vijf mensen.
Wil je een bijdrage leveren aan het voortbestaan van het dierenasiel de komende jaren, stuur dan een mail aan het asiel.

Wat?
– Activiteiten bedenken en uitvoeren, die de komende tijd geld opleveren voor het dierenasiel.
Hierbij kun je denken aan acties om donateurs te werven, het opzetten van een collecte, het organiseren van “flits-acties” om de operatie van een dier te financieren, social media-acties en het benaderen van fondsen.
Je doet hierbij waar jij goed in bent en wat je leuk vindt.
Hoe?
– Je werkt samen met andere vrijwilligers in een klein, enthousiast team.
Waar?
– Het asiel werkt in Rijswijk, Delft, Westland en Pijnacker-Nootdorp.
Wanneer?
– Vanaf mei 2016.
Hoeveel tijd kost het? Ze gaan uit van 1 tot enkele uren per week.

Interesse? Stuur een mail aan info@asieljulialaantje.nl