Natuurzwembad De Put 14 mei open

Zwembad De Put, Rijswijkse oudste zwembad en enige buitenzwembad, gaat zaterdag 14 mei om 13.00 uur weer open. Om 14.00 uur is de officiële opening. Deze dag is de entree gratis. Aan het Meer van Te Werve, met de ingang aan de Huis te Landelaan in Rijswijk, ligt natuurzwembad De Put. Kijk op Meer info: www.zwembaddeput.nl of www.facebook.com/zwembaddeput Tot aan de zomervakantie is De Put geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Ook op tweede Pinksterdag is het zwembad bij mooi weer open. Vanaf zaterdag 9 juli is het zwembad de hele zomervakantie dagelijks open.

In de Put kan heerlijk worden gezwommen in het meer, maar voor de kleinere bezoekers is ook een peuterbad met kraanwater aanwezig. Op de ligweiden is het fijn zonnen en spelen, vanuit de kassa worden allerhande versnaperingen verkocht.

Een zwembad met een rijke historie. Het eerste werd er in 1910 gezommen. Veel Rijswijkers haalden hier hun zwemdiploma en er werden polowedstrijden georganiseerd. Anno 2016 is het nog steeds springlevend.

De Put in vogelvlucht: https://www.youtube.com/watch?v=O5eppzazDhM