‘J22 is de pionier van In de Bogaard’

Onder grote belangstelling van collega ondernemers én veel klanten verrichtte burgemeester Michel Bezuijen vanochtend, donderdag 14 april, de heropening van J22, in de Willem Alexander Promenade in Winkelcentrum In de Bogaard. Hij feliciteerde Monique en Dennis Jasper. “Met plezier en enthousiasme ondernemen jullie en investeren in een verdubbeling van de winkel. Jullie zijn de pionier van In de Bogaard”. Al twintig jaar bestaat J22. “Eerder al had mijn vader in het winkelcentrum een kindermodezaak. In ben hem opgevolgd. Al snel zijn we ons gaan richten op de trendy herenmode maar wel van goede kwaliteit. Dat ging goed. Op een moment dachten mijn vrouw en ik, we zouden ook wel sieraden en horloges kunnen gaan verkopen. Op een klein kastje begonnen we met sieraden van Boeddha to Budddha. Heel bescheiden. Toen de klanten hier speciaal voor gingen komen, zijn we gaan uitbreiden. Inmiddels hebben van dit merk het grootste assortiment van Nederland”, Vertelt Jasper met passie. Hij heeft er lol in. “Met het horlogemerk Kyboe staan we wat verkoop betreft op nummer 1 in Nederland”.
Toen hij hoor de dat de buurman ermee stopte, zag hij gelijk kansen. Na uitgebreid overleg met zijn vrouw Monique besloten zij deze winkel erbij te nemen. Twee maanden ging de deur dicht voor een uitgebreide verbouwing. En, het resultaat mag er zijn. Heel stijlvol en overzichtelijk zijn de herenkleding, en ook horloges en sieraden (ook voor dames) gepresenteerd. Opvallend is dat Boeddha to Boeddha eigenlijk een winkel binnen de winkel lijkt met een presentatie van 10 vierkante meter. “We hebben ons assortiment ook verder uitgebreid met horloges van Tommy Hilfinger, Cluse en Guess en met sieraden van Ti-Sento”, vertelt Dennis ons. J22 werd in 2013 de ‘beste zelfstandige winkel van Nederland’ en twee jaar later de ‘gezelligste winkel van Rijswijk’.

J22 onderscheidt zich duidelijk met haar formule. Ze biedt een assortiment dat je niet overal kan kopen. Ze onderscheiden zich hiermee. Het is ook duidelijk te merken dat Jasper en Monique, maar ook het hele team het zelf leuk vinden. En dat merkt de klant ook. In de vele jaren heeft J22 een grote en vooral trouwe klantenkring opgebouwd. Die komen terug. Als we weggaan zegt Dennis: “Met zo’n formule is er succes te behalen voor meer ondernemers in winkelcentrum In de Bogaard. Voor dameskleding, lifestyle en cadeau artikelen. Belangrijkste is je te onderscheiden. Doe waar je goed in bent en doe dat met plezier”.