Semper Altius zoekt voetbalmeiden

De Rijswijkse voetbalclub Semper Altius speelt op sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef 6 in Rijswijk. Ze is in 2013 gestart met een meidenteam en zoekt verdere versterking. Op zondagmiddag 24 april organiseert Semper Altius een sportieve meidendag tussen 12:00 en 15:00 uur met een voetbalclinic, een high tea en een bootcamp, alles voor meiden tussen 7 en 16 jaar. Meisjes- en vrouwenvoetbal is de hardst groeiende tak binnen de KNVB en aan die groei komt nog lang geen eind. De meidenteams van Semper Altius trainen en spelen met veel plezier wedstrijden op hun sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef 6 in Rijswijk en in de regio.
Semper Altius is een sociale familie-vereniging waar gezelligheid, plezier en sporten hand in hand samengaat. Ze zijn op zoek naar enthousiaste voetbalsters. Op die manier kunnen ze de meidenafdeling verder versterken en uitbouwen. Ze zijn niet alleen aan het voetballen, ze organiseren ook regelmatig leuke spel- en sport activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Ben je tussen de 7 en 16 jaar en lijkt het je leuk om met een aantal meiden te voetballen bij Semper Altius, meld je dan aan bij jeugdcommissie@semperaltius.nl Wil je niet langer wachten? Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar jeugdcommissie@semperaltius.nl