Patchwork & Quilt in Broodfabriek

Dé toonaangevende beurs op het gebied van Patchwork & Quilt! Op 8, 9 & 10 april 2016 vinden er in De Broodfabriek in Rijswijk twee creatieve beurzen plaats; de Patchwork & Quiltdagen en de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs. Bezoekers kunnen op vertoon van hun entreekaart beide beurzen bezoeken. Patchwork & Quiltdagen; ruim 60 stands, 6 tentoonstellingen en 15 workshops. Bij ruim 60 winkels uit binnen- en buitenland wordt een breed scala aan stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aangeboden.
Op de Patchwork & Quiltdagen worden honderden quilts tentoongesteld bij zes tentoonstellingen van diverse grote namen. Daarnaast hebben bezoekers diverse quilts ingestuurd voor de Quiltwedstrijd ‘Boerenbont’. Deze quilt worden tentoongesteld op de beurs en de winnaar van deze wedstrijd ontvangt zondag een cheque van maar liefst € 100,-. NIEUW: Gedurende deze editie worden er per dag diverse workshops georganiseerd op het Bernina workshopplein, hand- of machinaal werk. Voor elk wat wils! Deze kosten van deze workshops variëren van € 5,- tot € 15,- en het materiaal en de hulpmiddelen zijn inbegrepen. Workshops kunnen worden geboekt via de website. Meer informatie over de Patchwork & Quiltdagen kunt u terugvinden op de website www.patchworkenquilt.nl. Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs

Tijdens de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs op 9 & 10 april 2016 is veel te zien en te koop. Meer dan 150 verkoop stands met gedetailleerde poppenhuizen, poppen en miniaturen uit eigen atelier, diverse tentoonstellingen en een workshop koud porselein. Voor meer informatie, bezoek de website www.poppenhuizenbeurs.nl. Algemene informatie 8, 9 & 10 april 2016 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.

Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer bereikbaar. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Kijk op www.patchworkenquilt.nl voor meer informatie en kortingen.