Argo de Rijswijkse Voorjaarsrit 2016

Wellicht heb je ze zaterdag nog voorbij zien komen in Rijswijk: de fietsers en scootmobielers van Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie (ARGO) georganiseerd door de ARGO (Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie). Na een kop koffie/thee werd om 13.30 uur gestart vanaf Paviljoen Te Werve in Rijswijk. Onder begeleiding van politie startten de scootmobielers en fietsersom aan rit door Rijswijk te beginnen. Het voorjaarszonnetje was de Argo gunstig gezind en de tourrijders passeerden diverse markante punten in Rijswijk. Aan het eind van de rit stond een kop groentensoep hun op te wachten, om vervolgens nog gezellig wat na te praten.

De ARGO (Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie) is een stichting die ontspanningsactiviteiten organiseert voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte. Tevens wordt geprobeerd zoveel mogelijk hun belangen te behartigen en een sociaal trefpunt te zijn, waarbij natuurlijk ook dankbaar gebruik wordt gemaakt van vrijwilligers.

De activiteiten van de stichting omvatten o.a. de scootmobielclub S.cAr.go, yoga-lessen, zangkoor Amezing en bewegingsbanken.

Voor aanmelding ( lid of vrijwilliger ) en meer info : https://www.facebook.com/argo.rijswijk/ en http://www.argorijswijk.nl/