Reunie de Rijswijkse

Zo’n 60 oud leerlingen van De Rijswijkse waren afgelopen vrijdagavond aanwezig bij de reünie van de school. De eerste opzet kwam van enkele leerlingen om wat te gaan drinken. Al snel liep dit idee een beetje uit de hand en ontstond het idee voor een reünie. Op Facebook werd een groep opgericht die in een kort tijdsbestek enkele honderden leden trok. Via deze pagina werden voorafgaand aan de reünie veel foto’s geplaatst en herinneringen gedeeld.
Ook oud leerkracht Tariq Verpalen was aanwezig. Hij woont tegenwoordig in Engeland maar vond de reünie een mooie reden om voor een dag terug naar Rijswijk te komen.

‘Superdagen als gister zijn zeldzaam en ik vond t reteleuk iedereen te zien. Dank voor alle lieve woorden, word er verlegen van haast. En…. Ben trots op Jullie allemaal! Leve die Goeie aawe Rehswehkse!’, aldus Verpalen op Facebook.

Het gebouw van De Rijswijkse werd later omgedoopt tot het Stanislas College. Het pand van de school wordt op dit moment gesloopt, maar zoals meerdere keren tijdens de reünie werd gezegd: De herinneringen zijn er nog steeds en zullen er altijd blijven.