Lokale omroep nu overal in Rijswijk

Per 1 april 2016 zal Feel Good Radio & TV in alle huishouders te ontvangen zijn via de digitale kabel. De grootste aanwinst is de doorgifte via KPN. De overige kabelmaatschappijen gaan het signaal ook doorgeven. Via Ziggo is de omroep al sinds vorig jaar digitaal te ontvangen via kanaal 43. Het grootste nieuwsplatform van Rijswijk krijgt hierdoor een vrijwel 100% kabeldekking in Rijswijk. Met de uitbreiding van het uitzendgebied gaat de omroep hun radiokanaal ook breder inzetten. Via FM zal de lokale nieuwsvoorziening nog verder groeien. Het radiokanaal dat via televisie wordt uitgezonden krijgt meer ruimte voor doelgroepen.
Muziekboeket met Bob van Huet keert terug
Vanaf 1 april verhuizen de programma’s van Bob van Huet naar het radiokanaal op televisie. Het programma ‘muziekboeket’ zal vanaf dit moment in ere hersteld worden.

Bob van Huet is verheugd met de groei in bereik: ‘Mijn luisteraars zitten grotendeels in de verzorgingstehuizen in de regio. Die kunnen dus heel goed via de televisie luisteren.’, aldus de programmamaker. Ook het Indische programma op zondag, Rock Around The Sixties, zal verhuizen naar het radiokanaal op televisie, waardoor het nu in de gehele Haagse regio te beluisteren is.

Via de website blijven de programma’s ook te beluisteren.