Rijswijkers gaan samen bewegen met Happy Fit

Woensdag verzorgde wethouder Björn Lugthart op het Bogaardplein de officiële opening van de campagne Happy Fit. Rijswijk staat hiermee helemaal in het teken van gezond en fit leven. “Samen gaan we meer bewegen en gezond eten”, aldus de wethouder. Ook kreeg hij het eerste exemplaar van het Happy Fit Magazine. Happy Fit duurt een half jaar waarin alle inwoners aan veel activiteiten kunnen meedoen.

Het sportieve programma voor alle inwoners heeft als doel iedereen bewust te maken van een gezonde leefstijl. Het Bogaardplein was vandaag voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezond- en  happy fitplein, met ook een gezondheidsmarkt.
Ook op andere plekken in de stad zoals Tennispark Welgelegen zijn activiteiten waar Rijswijkers deelnemen aan activiteiten. Zo vermaakte de jeugd zich sportief op het Prinses Irenesportpark, waar de dag begon met een gezamenlijke opdruksessie .

De geïnterviewden uit het magazine vertelden op het podium hun verhaal. Na de opening dansten leerlingen van TRIAS op het plein.