NL Doet: al zeven klussen in Rijswijk volgeboekt

Voor NL Doet, de landelijke vrijwilligersactie op 11 en 12 maart, zijn vanuit Rijswijk 18 projecten aangemeld. Van deze klussen zijn er voor zeven al voldoende vrijwilligers gevonden. Zo zijn er voor een proeverij in het woonzorgcentrum Vredenburch al genoeg mensen en ook zijn er voldoende klussers gevonden voor een grondige poetsbeurt in het Knaaghof, de opvang voor konijnen en anders knagers. Ook voor het voorjaarsklaar maken van het landgoed Te Werve, waar bladeren moeten worden opgeruimd en zwerfvuil ingezameld, zijn al voldoende mensen gevonden die de handen uit de mouwen willen steken.
Toch is er tijdens de vrijwilligersdag in Rijswijk nog voldoende op te ruimen, te schilderen, op te knappen of te regelen. Een speeltuintje opknappen, lekker klussen op de kinderboerderij of helpen in de rollator wasstraat (jazeker, die bestaat echt!): voor al die dingen zijn nog mensen nodig.

Op de website van NL Doet is alle informatie te vinden over de vrijwilligers die voor beide klusdagen worden gezocht. Omroep Rijswijk werkt mee om voor al die activiteiten mensen te vinden. In de komende weken besteden we telkens wat extra aandacht aan de klussen die nog niet vol zijn. Hou het logo van NL Doet in de gaten!